Сто пениси на час: Фаќала момци на улица за да победи во бизарна игра!

Кога живеете во Доминиканската Република, животот е сѐ само не обичен. Настрана криминалот и преживувањето, доволно лудило се случува и во машко-женските односи.Но, понекогаш мора да дојде и до предизвици помеѓу момците и девојките за да докаже кој е посилен.
Момче и девојка сакале да видат на кого му е полесно: на нејзе да допре 100 пениси, или на него да допре 100 гради.
Што мислите, кој победи?
Но, понекогаш мора да дојде и до предизвици помеѓу момците и девојките за да докаже кој е посилен.
Момче и девојка сакале да видат на кого

Пронајдете не на следниве мрежи: