ШТО САКА ТАА да ѝ правите за време на секс, а се срами да ви признае

Уживањето во сексот треба да биде подеднакво и кај мажите и кај жените. Како што понежниот пол може да направи се за да го задоволи својот партнер, така можат и мажите да го направат истото. Има некои работи кои жените потешко ги признаваат, а сакаат да им ги правите за време на секс. Некои од нив според askmen.com се:Орално задоволство
– Жените сакаат да им се пружи орално задоволство, но тоа никогаш нема да го побараат од вас. Сето тоа е резултат на стравот за тоа како изгледа нејзината вагина, како мириса, каков вкус има итн. Како што мажот сака да слушне добри коментари за половиот огран така и жената ја има истата желба. Можете да ја кажете дека убаво изгледа, и дека убаво мириса и слично. Така ќе и ја вратите самодоворбата и ќе ја разбиете таа бариера во врската.
Секс во јавност
– Сексот во јавност е прилично голем ризик и е доста непрактичен, но истовремено е многу возбудлив. Жените сакаат возбуда, иако секогаш се пазат од ризик или било каков срам во јавност.  За почеток можете да пробате само да ја допирате на интимните места, со што ќе ја наведете да се опушти и слободно да каже дека сака да го направи тоа. Секако, не го правете тоа во центарот на градот, туку на некое јавно но поскришно место.

 
Партнерот да биде доминантен
– И жената со најмногу самодоврба сака да биде водена, особено во креветот. Мажот не е за џабе маж! Секоја жена има потреба да се чувствува како жена. Мажите пак, често избегнуваат ваква доминација за да не испаднат груби, но верувајте дека жените сакаат ваков секс. Превземете ја работата во свои раце и покажете и на партнерката што сакате во креветот. Секоја жена сака во креветот да ја третирате како кучка, а во останатото време како дама.
Сакаат да бидат “исплескани” по задникот
– Лесното удирање по задникот во текот на сексуалниот однос е привлечно за многу припаднички на понежниот пол.  Но, повеќето се срамат да го кажат тоа од едноставна причина: мислат дека ќе остават лошо мислење кај партнерот. За да дознаете дали на вашата партнерка и се допаѓа тоа, пробајте понежно додека ја галите за време на сексот. Бидете сигурни дека веднаш ќе дознаете по нејзината реакција.Орално задоволство
– Жените сакаат да им се пружи орално задоволство, но тоа никогаш нема да го побараат од вас. Сето тоа

Пронајдете не на следниве мрежи: