Што сакаат жените: Секси трикови на искусните заводници

Жените сакаат искусни мажи кои секогаш знаат сто да сторат, во било кое време и на било кое место а особено во кревет. Доколку мислевте дека вашата жена многу бара и дека не постои маж кој би ја задоволил се лажете.
Еве што секоја жена сака во кревет:
Бидете страствени
Секако постои време и место за романса и нежност, но она што жените го сакаат е страст. Сакајте се. Страствено бакнувајте ја.
Слушајте ја
Немојте да мислите дека жените на знаат што сакаат во кревет. Бидете  сексуален партнер кои ги прати сигналите на жената, кој може да забележи што и одговара на жената.
Покажете што ве задоволува
Изразот на лицето, движењето како и да е дадете и до знаење што ве пали.
Сексуална интимност
Сака да ви ги признае својте најмрачни непристојни мисли. Само вие први започнете и таа се ќе ви каже.
Насочете се кон целото тело
Постои повеќе од едно место  на телото кое може да пружи уживање. Од веќе пробаните не се откажувајте но пронајдете и нови.
Потврда за љубовта
Дури 44 % од жените ги возбудува кога ќе им кажете дека ги сакате, а само 26 % се возбудуваат на зборовите „многу си секси“.
Секси говор
Потикнете ја нејзината непристојна страна кажете и што точно сакате да и правите а потоа направете го истото.Жените сакаат искусни мажи кои секогаш знаат сто да сторат, во било кое време и на било кое место а особено во кревет.

Пронајдете не на следниве мрежи: