Што се случи вечерва со Фејсбук?

Loading...

Социјалната мрежа Фејсбук вечерва одреден период воопшто не функционираше.Сите корисници кои се обидоа да се најават или пак едноставно да користат било каква фунција ја добиваа горенаведената порака. 
Па, така корисниците вечерва не можеа да се најават на  најпопуларната социјална мрежа односно воопшто да пристапат до опциите кои Фејсбук ги нуди.
Неодамна настана истиот проблем. Се почести се падовите на социјалната мрежа…Што е причината на тоа се уште не се знае.Сите корисници кои се обидоа да се најават или пак едноставно да користат било каква фунција ја добиваа горенаведената порака. 
Па, та

loading...
Loading...