Што ТРЕБА да знаете доколку сакате СЕКС ВО ТРОЈКА

Loading...

Оние кои сакаат да го зачинат малку повеќе сексуалниот живот, честопати се одлучуваат за секс во тројка. Иако звучи примамливо, секој не се одлучува на овој чекор, а најчесто токму поради овие прашања што ги прават несигурни во себе.Ви донесуваме одговори на топ пет прашања кои жените си ги поставуваат, кога е во прашање секс во тројка:
Дали ќе бидам задоволена? 
Сексот во тројка може да вклучува две жени кои делат еден маж, а во тој случај жените се прашуваат дали ќе бидат задоволени. Во случај мажот да има доволно енергија, не би требало да има проблеми околу тоа, затоа што ќе може да им обезбеди задоволство на двете.Дали ќе бидам доволно привлечна?
Кога во сексот се вклучени повеќе жени, секоја жена ќе се запраша дали изгледа помалку секси од другата. Жените по природа се склони другите жени да ги доживуваат како конкуренција, и имаат потреба да се натпреваруваат со нив. Во сексот тоа доведува за секоја жена да се труди да го даде максимумот од себе и да изгледа што подобро.

Носам ли доволно предизвикувачка долна облека? 
Има многу различни дизајни на долна облека, а многу од нив се неудобни за повеќето жени.Најдобро е да се одлучите за долна облека во која ќе се чувствувате секси и самоуверено.

Ќе зажалам ли за ова? 
Кога некоја жена за прв пат пробува секс во тројка, секогаш се прашува дали можеби ќе се покае подоцна. Тешко е да се предвиди каков ќе биде исходот од ситуацијата, но до еден совет задолжително треба да се придружувате, а тоа е да применувате заштита.
Ќе уживам ли? 
Истражувањата покажале дека сѐ повеќе жени се одлучуваат за секс во тројка или четворка. Можеби таа одлука ја донесуваат поради незадоволство во бракот или поради желба за поинаква авантура. Како и да е, одговорот на ова прашање зависи од тоа какви очекувања има секој. Ако немате проблем со својата сексуалност, сигурно ќе уживате.Ви донесуваме одговори на топ пет прашања кои жените си ги поставуваат, кога е во прашање секс во тројка:
Дали ќе бидам задоволена?

loading...
Loading...