Што значи ако сонувате секс, смрт на личноста што ја сакате или ако сонувате дека некој ве брка!

Loading...

Што значат вашите соништа…Ако во сон некој ве брка, тоа го одразува вашето чувство за многу обврски што морате да ги завршите, а исто така се плашите дека нема да ви биде лесно. Ваквиот сон се нарекува “сон под стрес” и тој ве предупредува дека е време малку да успорите и да се одморите, зошто вашето тело и ум трпат заради интензивната напнатост. Бегањето во сонот е вашиот потсвесен инстинкт и желба да избегате од се она што “ве врзува” и оптоварува.
Aко сонувате смрт на родител, тој сон би можел да претставува “смрт” на нејзиното влијание врз вас, некој вид туторство. Алтернативно, можете да размислите за скриените чувства што ги имате за таа личност. Дали сакате да бидете независни од неа или пак обратно, сакате да бидете како неа, но чувствувате дека не можете?
Ако пак ја сонувате сопствената смрт, прашајте се: дали се обидувате да се ослободите од нешто? Овој сон вусшност има силна порака од потсвеста да не изигрувате жртва, туку да продолжите напред кон нови вредности што ќе бидат корисни за вас и за другите.

 
Ако ја сонувате смртта на саканата личност, тоа сугерира дека кај вас или кај неа недостасува одреден аспект или квалитет кој во целост ја одразува саканата личност.
Ако набљудувате сексуален акт и ви се допаѓа/ не ви се допаѓа
Ќе се радувате на успех и ќе бидете задоволни од вашиот живот во секој поглед. Ако не ви се допаѓа – Ви претстојат тешкотии поради вашата нерешителност.
Ако учествувате во сексуален акт
Пријатни доживувања. Ќе успеете мудро да се прилагодите кон некои промени кои ќе настапат во вашиот живот. Ако имате секс со вашиот љубовен партнер – Копнеете за поголема блискост и за повеќе авантура на сексуален план.
Ако имате секс со „забранета“ личност / бивш партнер / колега 
Имате проблеми во интимниот или професионалниот живот. со бивш партнер. Ако сонувате секс со колега или колешка, веројатно значи дека таа личност ви се допаѓа или од некоја причина сакате да бидете како неа. Секс со поранешниот – Овој сон ќе го сонувате веројатно кога вашата актуелна врска ќе западне во рутина. Потсвеста сака да ја разгори искрата во сегашната врска и да ја пробудите страста.
Ако имате секс со лице од ист пол
Ќе ѝ помогнете или ќе ѝ направите услуга на личност од истиот пол. Овој сон значи дека сте задоволни од своето тело и имате високо мислење за својата женственост, односно мажевност. Ако сте жена, возможно е да сте бремена, бидејќи трудниците често сонуваат вакви сонови
mkd-news.com
 Ако во сон некој ве брка, тоа го одразува вашето чувство за многу обврски што морате да ги завршите, а исто така се пла

loading...
Loading...