Стоеше покрај базенот… Погледнете што му направи неговиот црн лабрадор!

По долгата и ладна зима, никогаш не сме биле поподготвени за летото и топлото време. Секој ден се повеќе  е сончево а исто како и нас и нашите миленици сакаат  времето да го поминуваат надвор и да си играат во дворот.Времето поминато надвор со нашите миленици е голема прилика да се поврземе со нив и да ги научиме на неколку нови работи. Како што ќе видите во ова видео, постојат безброј начини како да се забавувате со нив…
Очигледно дека црниот лабрадор од видеото сака многу да се забавува посебно кога ќе се најде во близина на базен…
Погледнете…
Времето поминато надвор со нашите миленици е голема прилика да се поврземе со нив и да ги научиме на неколку нови работи. Како што ќе видите во ова

Пронајдете не на следниве мрежи: