Стоилов не можеше да го сокрие разочарувањето: „Се исплашивме од победата“

Македонија со пораз од Франција го започна европското првенство.Стојанче Стоилов не можеше да го сокрие разочарувањето.
-Се исплашивме од победата, тоа е моето мислење за овој натпревар. Не би можел да кажам зошто, бидејќи покажавме дека можеме да играме со Франција, направивме премногу грешки во овој меч, од кој многу лесно можевме да излеземе и како победници. Сметам дека покажавме дека можеме да играме со Французите, дека тие не се толку страшни колку што наликуваат, но токму затоа сега разочарувањето е големо, бидејќи знам дека е пропуштена голема шанса, рече Стоилов.
МОЌНО ВИДЕО: Двојниот цепелин на Лазаров и Манасков – погледнете ТУКАСтојанче Стоилов не можеше да го сокрие разочарувањето.
-Се исплашивме од победата, тоа е моето мислење за овој натпревар. Не би можел да к

Пронајдете не на следниве мрежи: