Штотуку родено бебе не сака да се раздели од мајката: Ова се гледа само еднаш во животот

Loading...

Вакво нешто се гледа само еднаш во животот…Ова штотуку родено бебе не сака да се одвои од својата мајка. 
Со своите нежни рачиња се обидува да ја прегрне мајката. Неверојатната сцена е преполна со емоции. Ваква ситуација се гледа само еднаш во животот. 
Погледнете и споделете.

 
Ова штотуку родено бебе не сака да се одвои од својата мајка. 
Со своите нежни рачиња се обидува да ја прегрне мајк

loading...
Loading...