СТРАШЕН ЛЕДЕН ПРЕДИЗВИК: Се полеа со ладна вода, а тогаш и се измести…

Loading...

Полевањето со ладна вода во склоп на ALS Ice Bucket Challenge може да биде опасно. Тоа го покажува и случајот со 20 годишната Британка Изабела Робертс, која заврши со изместена вилица бидејќи премногу силно вреснала по „освежувањето“, пренесува Express & Star.- Се обидов да ја затворам устата, но не можев, ми беше блокирана и тогаш сфатив дека нешто не е во ред – вели девојката од Типтон, која минатата недела во градината ја полил со ладна вода нејзиниот очув Џон Кели.
Изабела била префрлена во болница каде вилицата и е вратена во нормална положба. Станала славна и пред да стигне во болницата.
-Бевме во чекалната и сите се смееја. Мислеа дека тоа е урнебесно – вели мајката на Изабела. 
Видеото е на следната страна:

– Се обидов да ја затворам устата, но не можев, ми беше блокирана и тогаш сфатив дека нешто не е во ред – вели девојката од Типтон, која мина

loading...
Loading...