Страшна трагедија: Двајца браќа и сестра се удавија во езеро!

Три деца од исто семејство, стари помеѓу пет и девет години, се удавија во саботата во страшна несреќа во Неукиршен. Полицијата извести дека еден очевидец повикал пожарникари во саботата околу 21 часот, бидејќи дете влегло во езеро.Кога стигнале на самото место за да го реанимираат детето, виделе дека е предоцна. Починало на местото на трагедијата.
Но, по доаѓањето на езерото, пожарникатите и полицијата откриле дека исчезнале уште две деца. Во потрага се вклучиле и нуркачи коишто го пребарувале езерото и пронашле тела на девојче (8) и нејзиниот година дена постар брат.
Инспекторите известиле дека сѐ уште не е познато како дошло до несреќата и бараат помош од сведоци.
Германски „Билд“ пишува дека ирачко-германското семејство живее само 350 метри од езерото и дека имаат уште три деца.Кога стигнале на самото место за да го реанимираат детето, виделе дека е предоцна. Починало на местото на трагедијата.
Но, по доаѓањето на

Пронајдете не на следниве мрежи: