СТРАШНО: Ја палел библијата и тврдел дека е сатаната

Ерик Минерол (22) од Аризона, САД, е уапсен од локалната полиција, бидејќи тврдел дека е сатаната.Полицијата не му поверувала на Ерик дека тој е сатаната, па заради тоа не го лишила од слобода, туку Ерик е уапсен откако бил начекан како прво пали, а потоа и уринира врз копија од Библијата.
Овој „перформанс“ се одиграл пред вратата на едно христијанско прибежиште за бездомници, со што „ѓаволот“ сакал да добие адекватна публика.Инаку оваа 22 годишно момче е „талентирано“ и за музика, свири дет метал.Полицијата не му поверувала на Ерик дека тој е сатаната, па заради тоа не го лишила од слобода, туку Ерик е уапсен откако бил начекан како прво пал

Пронајдете не на следниве мрежи: