СТРАШНО: Пакистанец силувал 12 деца!

Loading...

Илјас е во 20-тите години од својот живот и работи како возач во автобус. Платата е мала а тој работи со часови и како најголем број од неговите колеги тој нема семејство, пренесува Дејли мејл.
Наместо да си замине дома после работа, тој како и многу други ноќта ја поминува на улица со деца, плаќајки им за секс.
Од вкупно 1.5 милиони деца во Пакистан 90% од нив се сексуално злоупотребени.
Илјас раскажал дека една вечер во неговиот автобус имало дете и сите присутни имале секс со него… За случката да биде уште по бизарна тој додал дека смета оти не направил ништо лошо затоа што детето било од тие кои се продават за секс.
 Платата е мала а тој работи со часови и како најголем број од неговите колеги тој нема семејство, пренесува Дејли мејл.
Наместо да си замин

loading...
Loading...