Строгиот Сајмон ПРСНА ОД СМЕА: Ова е најлошото пеење на кое ќе налетате!

Британското шоу „Х-Фактор“ е едно од најпопуларните на Островот. Стандарден член на жирито е строгиот Сајмон Пауел, кој е познат по неговата строгост и немањето влакна на јазикот.Но, овој пат ситуацијата е малку поинаква. Пред Сајмон и останатите членови од жирито се појави млада девојка која ја изведуваше познатата песна „My heart will go on“ од Селин Дион.
Сѐ ќе беше добро само да фалшираше, но девојката малку и ги мешаше зборовите.
Ретки се ситуациите кога Сајмон може да биде забележан како се смее, но овојпат тој буквално се задуши од смеење. Не само тој, туку и сите останати членови на жирито.
Веруваме дека ниту на Селин Дион не ѝ беше сеедно кога ја слушна оваа изведба на еден од нејзините најголеми хитови:Но, овој пат ситуацијата е малку поинаква. Пред Сајмон и останатите членови од жирито се појави млада девојка која ја изведуваше познатата песна &b

Пронајдете не на следниве мрежи: