Студентка од Тетово изгребала 50.000 денари на лозот Златна Рипка

Loading...

Студентка купила лоз во Тетово и си добила 50.000 денари. Станува збор за лозот Златна Рипка на Државна лотарија на Македонија.„ Денот ни почна со изгребана добивка од 50 000 денари на популарниот лоз Златна Рипка, која е изгребана од семејство верни играчи на игрите на среќа на Државна лотарија на Македонија како инстант лозовите така и Ново Лото 7/34. Тие прво купиле 3 лоза, по еден за секој од кој на едниот имало добивка од 50 денари, вториот бил недобитен и на третиот имало добивка од 50 000 денари, тој лоз бил на О.С. инаку студентка. Лозовите биле купени од среќното место Маде Бе – Тетово. Пресреќната студентка веќе знае на што ќе се потроши добивката но не открива, потврдувајќи само дека супер ќе се најдат за студентските денови. „ Денот ни почна со изгребана добивка од 50 000 денари на популарниот лоз Златна Рипка, која е изгребана од семејство верни играчи на игрите

loading...
Loading...