СУПЕР ТРИК! Како сите обувки да ви станат ВОДООТПОРНИ!

Loading...

Се што ви е потребно се свеќа и фен. Постапката е многу брза, едноставна и евтина, а можете дури и чевли од платно и антилоп да ги направите отпорни на вода.Сите чевли стануваат отпорни на вода и нема да пропуштаат ни капка, благодарение на пчелниот восок, но ако го немате, можете да се послужите и со обична свеќа.
Постапката е многу едноставна. Со свеќа истријте ги чевлите, така што на нив ќе остане бел слој. Потоа исушете ги со фен вклучен на најјако.
На крај почекајте неколку минути и чевлите ќе бидат подготвени за одење по дожд.
Погледнете го видеото:Сите чевли стануваат отпорни на вода и нема да пропуштаат ни капка, благодарение на пчелниот восок, но ако го немате, можете да се послужите и со о

loading...