Супер здрав и вкусен зачин кој лекува многу болести!

Loading...

Кимот има навистина огромно благотворно дејство врз организмот. Семето било пронајдено уште во времето на Тутанкамон, а помага при многу болести.Содржи калциум, цинк, омега 3 киселини, фосфор, витамини Б1, Б2 и Б3, како и фолна киселина – витамини и минерали кои превенираатразвој на многу болести.
Помага во борбата сомултиплекс склероза, болки во мускулите и зглобовите, проблеми со дигестивниот систем, стомачни тегоби, несоница, депресија и анксиозност.
Исто така, помага и при проширени вени, кожни болести, опаѓање на косата и подобрување на циркулацијата.Содржи калциум, цинк, омега 3 киселини, фосфор, витамини Б1, Б2 и Б3, како и фолна киселина – витамини и минерали кои превенираатразвој на мн

loading...