Сузана со него е во брак 20 години, еве како изгледаше тогаш

Сузана Јовановиќ и Саша Поповиќ со години им оддолеаваат на сите непријатности кои ги носи заедничкиот живот, па нивниот брак со текот на годините изгледа по стабилен и посилен.Пред точно 20 години го изговорија судбоносното „да“ пред бројните гости и музички ѕвезди, голеги од естрадата.
Сузана денеска изгледа феноменално, но дали знаете како изгледаше далечната 1994 година?
Пред точно 20 години го изговорија судбоносното „да“ пред бројните гости и музички ѕвезди, голеги од естрадата.
Сузана денеска

Пронајдете не на следниве мрежи: