Свлечиште го прекина сообраќајот преку обиколницата во Битола

Сообраќајот на патниот правец  А3 Прилеп – Битола – Ресен преку обиколница Битола е во прекин поради свлечиште кое е расчистено.Сообраќајот на патниот правец  А3 Прилеп – Битола – Ресен преку обиколница Битола е во прекин поради свлечиште кое е расчистено.
Како што соопшти Автомото сојузот на Македонија, сепак од превентивни причини сообраќајот се пренасочува преку градот Битола.
На самото место поставена е соодветна сообраќајна сигнализација, информираат од АМСМ.Сообраќајот на патниот правец  А3 Прилеп – Битола – Ресен преку обиколница Битола е во прекин поради свлечиште кое е расчистено.

Пронајдете не на следниве мрежи: