Таа е познат светски модел, а нејзината 53-годишна мајка е позгодна од неа

Loading...

Идејата е да се покаже дека жените може да се чувствуваат убави во секоја етапа од животот, без оглед на возраста или големината.Ешли Греам го освои модниот свет, рушејќи ги наметнатите стандарди за тоа како треба да изгледа еден модел.
Таа има огромен број на фанови со позитивниот став за телото на моделот со вишок на килограми.

30-годишната Ешли повторно сними кампања за познат бренд, овој пат заедно со својата 53-годишна мајка Линда.
Идејата е да се покаже дека жените може да се чувствуваат убави во секоја етапа од животот, без оглед на возраста или големината.
Огромен број од фановите на Ешли пишуваат дека иако ја сакаат неа, мора да признаат дека нејзината мајка е позгодна.

 Ешли Греам го освои модниот свет, рушејќи ги наметнатите стандарди за тоа како треба да изгледа еден модел.
Таа има огромен број на фанови

loading...
Loading...