Таа има само 8 години, а со својот настап ги остави ВО ЧУДО сите во салата

Вакво нешто никогаш претходно не виделе тие, а верувајте ниту пак вие.Емили Москаленко од Украина е 8 – годишно девојче кое го покажа својот талент на романското шоу „Next star“.
Жирито немаше претстава што го чека, а нивните реакции говорат повеќе од 1000 зборови. Вакво нешто никогаш претходно не виделе тие, а верувајте ниту пак вие.
Погледнете го видеото!

Емили Москаленко од Украина е 8 – годишно девојче кое го покажа својот талент на романското шоу „Next star“.
Жирито немаш

Пронајдете не на следниве мрежи: