Таа може да комуницира со духови, а за тоа има и судска потврда!

Loading...

Британските весници објавија вест која ги потресе Британците.
Британка тврди дека може да комуницира со духови, па го користи тоа за да организира настани во кои ќе им помага на поединци да комуницираат со нивните најмили кои се починати.
Откако еден британски весник објави дека таа е измамничка, Британката ги тужеше за клевета.
Она што ги изненади сите е што таа ја доби тужбата и зема оштета од 193.000 долари. Со тоа таа може да се пофали дека може да комуницира со духови и има судска потврда за тоа.
Некои скептици велат дека таа се служи со специјални слушалки и на тој начин како и употреба на некои други трикови, успева да ги измами присутните. Британските весници објавија вест која ги потресе Британците.
Британка тврди дека

loading...
Loading...