Таа пиела по 3 литри вода дневно, а крајните резултати биле шокантни!

Loading...

Сара Смит, 42 годишна британка и мајка на две деца имала секојдневни главоболки и лошо варење на храната.После препорака од лекар одлучила да направи експеримент, односно во текот на 28 дена да пие по 3 литри вода секојдневно. Резултатите биле неверојатни!
Во почетокот признава изгледала како да има 52 години, односно 10 повеќе. Имала и темни кругови околу очите, поради што изгледала исцрпено, длабоки брчки, црвени флеки, кожа без сјај. Изгледала мртво, вели Сара.
Дури и усните и биле згужвани, што е класичен знак за лоша хидратација. Се во нашето тело зависи од вода. Таа ги мие токсините од виталните органи, пренесува хранливи материи до клетките, ги исфрла отпадоците…
Недоволно внесување вода значи слабеење на организмот. Затоа одлучила 28 дена да пие по 3 литри вода на ден, и резултатот бил фрапантен!
Се чувствувала многу подобро уште првата седмица.

Кон крајот на втората седмица забележала дека повеќе нема главоболки и дека варењето на храната е многу подобро.
После 4 седмици нејзиното лице изгледало сосема поинакво. Изгледала како друга жена. темните кругови околу очите сосема исчезнале, како и црвенилото. Кожата и станала мазна како кога била девојка. Трансформацијата била неверојатна.
Се чувствувала здрава, полна со енергија, со неколку килограми помалку, што е неверојатно бидејќи не сменила ништо друго во својот живот, а само вклучила 3 литри вода.
Советува секоја жена да го стори истото – да пие по 3 литри вода дневно и да види што ќе се случи!
Извор. popara.mkПосле препорака од лекар одлучила да направи експеримент, односно во текот на 28 дена да пие по 3 литри вода секојдневно. Резултатите биле невероја

loading...
Loading...