Таа свири неверојатно добро на клавир, но ќе се изненадите кога ќе видите како…

Оваа девојка  без прсти е вистински пример дека во животот може да успее се, без оглед колку и да е тешко тоа… Оваа девојка  без прсти е вистински пример дека во животот може да успее се, без оглед колку и да е тешко тоа…  Таа е талентиран пијанист и воодушевила милиони луѓе со својата вештина, иако нема прсти на десната рака. Нејзината упорност е инспиративна  и  ни покажува  дека секоја препрека може да се совлада… Погледнете го видеото.

Playing piano with no fingers by virealityОваа девојка  без прсти е вистински пример дека во животот може да успее се, без оглед колку и да е тешко тоа…  Таа е талентиран пијани

Пронајдете не на следниве мрежи: