Tag Heuer: Apple Watch е женски часовник!

Loading...

Apple го презентираше својот паметен часовник оваа недела, а реакциите засега се измешани. Некои корисници го обожаваат, додека пак некои велат дека се разочарани од финалниот изглед и функции…Уште пред претставувањето на Apple Watch, се ширеа гласини дека Jony Ive (главниот дизајнер на Apple) тврдел дека нивниот паметен часовник ќе ги уништи традиционалните модели. Сега, по официјалната најава, време е производителите на традиционални и класични модели да го возвратат ударот.
Jean-Claude Biver, главниот извршен директор на француската компанија LVMH (односно, компанијата позади марки како Tag Heuer, Hublot и Zenith), изјави дека новиот часовник на Apple има неколку „фундаментални грешки“.
Повеќе на: GSM.mkУште пред претставувањето на Apple Watch, се ширеа гласини дека Jony Ive (главниот дизајнер на Apple) тврдел дека нивниот паметен часовник ќе ги ун

loading...
Loading...