Ознака: атмосферска канализација

Локална самоуправа

Се гради нова атмосферска канализација во општина Гази Баба

Градоначалникот на општина Гази Баба Тони Трајковски, заедно со градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски и директорот на ЈП Водовод и канализација, Александар Атанасов, извршија увид во градежните работи на […]

Локална самоуправа

Делчево ја гради првата атмосферска канализација во општината

Во населбата Милково Брдо во Делчево почна со изградба првата делница на атмосферската канализација, проект кој се содржи во Општинската стратегија за климатските промени работен по иновативната метода на зелена […]

Локална самоуправа

Општина Кисела Вода гради крак од атмосферска канализација на ул. „Спиро Гулапчев“

Градоначалникот на општина Кисела Вода денес изврши увид во градежните активности на улицата „Спиро Гулапчев“.На оваа локација започна изградба на крак од атмосферска канализација кој треба да го реши проблемот […]