Ознака: болница

Издвојуваме

Се сеќавате ли на Градска болница пред 40 години?

Потсетете се како изгледаше Градска болница пред повеќе од 40 години. И во тој период таа била една од важните установи во главниот град. Катастрофалниот земјотрес во 1963-тата година, не […]