Ознака: воена пракса

Вести

Руски војник застрелал и убил тројца свои колеги за време на воена пракса

Руски војник застрелал и убил тројца свои колеги со автоматско оружје за време на воена пракса на далечниот исток на земјата, а потоа избегал со своето оружје од местото на […]