Ознака: деојче

Црна хроника

Во тек е потрагата по убиецот: Пронајдено 2 годишно девојче со пресечен врат!

Според зборовите на потпаролот на полицијата, таткото на детето не е пронајден во куќата и се сомнева дека токму тој го направил ова злосторство.Во Германија е во тек потрагата за […]