Ознака: Енергетски плочки

Кулинарство

Направете сами: Енергетски плочки за здрава ужина или десерт

Ако сте решиле да престанете да јадете благо, особено пред празниците кога се чини е најтешко да оддолееме на домашните колачи, енергетските плочки се одлично решение за моментите на криза. […]