Ознака: ера

Издвојуваме

Елена Ристеска со нова песна посветена за својот покоен татко, но и реклама за „ЕРА“

Од денес и официјално е пуштен во продажба „ЕРА“ ширум светот Елена Ристеска музиката ја стави во втор план, па започна нов сопствен бизнис. Имено, како што е познато, Ристеска […]