Ознака: Захир Бекири- Чауш

Вести

Рамадани во очај пред аргументите на Петровски: „Албанците отсекогаш биле помалку од 20 проценти!“

Недостигот на валидни аргументи со кои ќе ги поткрепат обвинувањата кои две години се испраќаат на адреса на ВМРО-ДПМНЕ, ги сведе соросоидните медиуми да форсираат човек кој го напушти пропагирањето […]

Вести

На интернет се појавија нови прислушувани разговори од македонски политичари

Снимки од незаконски прислушувани разговори се појавија на фан страна на Facebook. Оној кој ја уредува страната тврди дека станува збор за снимки на пратеничката Ермира Мехмети и екс вице […]

Вести

Заев не успеа да ја продлабочи кризата со заканите за убиства и рекет на криминалците под негова контрола

Неколку часа откако јавноста дозна за заканите за убиства и рекет кои ги праќаше „подземјето“ блиско до СДСМ преку фејсбук, истите ги снема од социјалните мрежи, пишува порталот Журнал.нет.Профилот на […]