Ознака: канал77

Издвојуваме

Николовски избега од Ивица Коневски на Канал77

„Одбегнувањето на соочување со овие луѓе кои што му дадоа доверба доволно кажува за искрените намери на актуелното раководство и мислам дека на нив поважни им се нивните функции во […]