Ознака: комуникација

Занимливости

Научниците пронашле ДОКАЗ: Можеме да ЗБОРУВАМЕ со делфините!

Говорот на телото на делфините, покажува дека тие ја разбираат вербалната комуникација на луѓето, неодамна откриле научниците.Како по правило, најчестите користени зборови во говорот меѓу луѓето се најкратките. Шпански и […]