Ознака: Крива Паланка

Локална самоуправа

Утре е Ден на жалост во Крива Паланка

Советот на Општина Крива Паланка попладнево одржа вонредна седница за елементарната непогода – поплавите кои завчера ги погодија скопскиот и тетовскиот регион.На седницата беше донесена одлука за прогласување на 9 […]

Локална самоуправа

Крива Паланка: Зголемен интерес за „Македонија вработува 2“

Со продолжување на Оперативниот план за вработување 2016 на Владата на РМ и Агенцијата за вработување на Република Македонија, од јуни 2016 до јули 2016 година реализирани се околу 10 […]