Ознака: кучка

Вести

Зоран Иванов: Сите фригидни кучки свршуваат на Македонија – ќе биде разрешен од Владата!

Зоран Иванов со статус на Фејбук кој предизвика многу реакции денеска: „Сите фригидни кучки свршуваат на Македонија, Бакојани 2008-ма, Захариева 2020-та.“ Реакција на Владата: На иницијатива на премиерот Зоран Заев и […]

Видео

Видео:ВЕРОЈАТНОСТ 1 во 100: Стомакот и бил се поголем и поголем, а кога се родило првото кученце…Ќе останете без текст!

Бидејќи тоа била нејзина прва бременост, морало да се одвива под строг надзор од лекари, но за среќа сепак се родиле 13 здрави кученца.Во јуни 2013 година, помеѓу Диви, тригодишен […]