Видео:ВЕРОЈАТНОСТ 1 во 100: Стомакот и бил се поголем и поголем, а кога се родило првото кученце…Ќе останете без текст!

Loading...

Бидејќи тоа била нејзина прва бременост, морало да се одвива под строг надзор од лекари, но за среќа сепак се родиле 13 здрави кученца.Во јуни 2013 година, помеѓу Диви, тригодишен Американски Стафордшир Териер и германски овчар стар 13 години, се родила љубов, чиј резултат е бременоста на Диви.
Нејзиниот стомак секој ден бил се поголем и поголем. После 59 дена, почнало породувањето, кое траело подолго од вообичаено, бидејќи таа носела 13 кученца. Да добро прочитавте – 13!
Бидејќи тоа била нејзина прва бременост, морало да се одвива под строг надзор од лекари, но за среќа сепак се родиле 13 здрави кученца.
Видеото е на следната страна:

 
Во јуни 2013 година, помеѓу Диви, тригодишен Американски Стафордшир Териер и германски овчар стар 13 години, се родила љубов, чиј резултат е бремен

loading...