Ознака: локални избори

Издвојуваме

Видео: Масовна поддршка на митингот на ВМРО-ДПМНЕ во Скопје

Масовната поддршка на владеачката партија и коалицијата „За подобра Македонија“ од страна на граѓаните се покажува и на дела, на вечерашниот митинг кој се одржува на плоштадот „Македонија“ во Скопје. […]