Ознака: лубеница

Видео

ЦЕЛ ЖИВОТ ПОГРЕШНО ЈА СЕЧЕМЕ ЛУБЕНИЦАТА: „Како порано не ми текна на ова…“

Сечењето лубеница стана активност која многумина баш и не ја сакаат поради повеќе причини.Вообичаената техника којашто се користи кај нас е лубеницата да се исече на кришки, а потоа со […]