Ознака: масло

Нега и убавина

Мачкајте ги проширените вени со ова масло – целосно е природно, а од него веднаш ќе исчезнат

Оваа исклучително лековита билка кај нас е позната по своите својства да ги исцелува раните и оштетувањата на кожата. Невенот е билка која потекнува од Индија. Најголем број магиски обреди […]