Ознака: мајката на Пино

Црна хроника

Мајката на Пино: Ангела се надевала дека ќе биде богата снаа “Италијанка“

Мајката на убиеното момче Пино Секондо, Маја Трпковска во разговор за порталот “Магазин“ откри досега необјавени детали за живот на својот син, неговото детство, но и детали за убиството и […]