Ознака: мозок

Занимливости

Зошто им ги забораваме имињата на луѓето со кои се запознаваме?

Голем број на луѓе не ги регистрираат и не ги помнат имињата на луѓето со кои се запознаваат. Но за ова однесување има и објаснување. Спроведентото истражување го даде одговорот […]