Ознака: неработни денови

Вести

Следи продолжен викенд: Временска прогноза за неработните 4 дена

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ (,,Службен весник на РМ,, бр.21/98 и 18/07), 23 мај 2018 година, среда, Националниот ден на […]

Вести

Петок е следниот неработен ден- следуваат 4 споени неработни денови

Следниот неработен ден за граѓаните од православна вероисповед во Македонија е 6-ти април (Велики петок, а после викендот исто така неработен ден ќе биде и вториот ден од Велигден, 9-ти […]