Ознака: планинар

Вести

Пронајден исчезнатиот планинар во кавадаречко

По дводневна интензивна потрага, попладнево е пронајден исчезнатиот планинар во кавадаречко кој вчера се одделил од четворицата други планинари со кои заедно се изгубиле во близина на врвот Орле на […]