Ознака: политика

Вести

Трајковски: Наместо докази и аргументи, СЈО презентира политика

Градоначалникот потенцира дека иако ја добиле целата доказна документација, СЈО не објавило ниту еден доказ од она што го добило.Градоначалникот на општина Гази Баба, Тони Трајковски денес беше во Основен […]

Вести

Без избори до власт со политика „пу-пу не важи“

Наметнување, па повлекување услови за одржување избори, потоа црвени линии – па нивно бришење, па борба за договарање конкретен датум за спроведување на гласањето, по што се оживуваат подзаборавени прашања […]

Занимливости

Најдобро организирање на политичка кампања

Која е стратегијата за најдобро организирање на политичка капмања? Дали воопшто постои или има повеќе тактики и стратегии? Како светските, па и нашите политичари се подготвуваат за една политичка кампања? […]