Ознака: припор

Локална самоуправа

Работна посета на урбаните заедници Расадник и Припор

Можноста со своите идеи, предлози и сугестии да бидат активни учесници во креирањето на приоритетните проекти за буџетот за 2017 година кој во периодов се подготвува, синоќа ја искористија жителите […]

Локална самоуправа

Поставен камен темелник на повеќенаменско игралиште во Припор

Градоначалникот на општина Кисела Вода и директорот на Агенцијата за млади и спорт денес во кругот на ПОУ “Круме Кепески” во Припор, поставија камен темелник на ново повеќенаменско игралиште. Игралиштето […]