Ознака: проекти

Вести

Канческа-Милевска: Интензивно работиме на проектите во Стоби

Во посета на археолошкиот локалитет Стоби, кој е во состав на НУ Стоби денеска беше министерката за култура Елизабета Канческа Милевска заедно со Виктор Лилчиќ директор на Управата за заштита […]