Ознака: реконструкција

Скопје

Реконструкција на улицата Христо Татарчев во должина од 850 метри

Општина Кисела Вода во должина од 850 метри и ширина од 4.5 метри, во населбата Припор врши реконструкција на улицата „Христо Татарчев“, крак 14. Во исто време, на улицата во […]

Скопје

КРСТОСНИЦАТА КАЈ СОБРАНИЕ ЌЕ БИДЕ ЗАТВОРЕНА ЗА СООБРАЌАЈ ВО НАРЕДНИТЕ ТРИ ДЕНА

КРСТОСНИЦАТА КАЈ СОБРАНИЕ ЌЕ БИДЕ ЗАТВОРЕНА ЗА СООБРАЌАЈ ВО НАРЕДНИТЕ ТРИ ДЕНА Градот Скопје известува дека почнувајќи од утре (10.10.2020 година, сабота) во 6 часот, па се до понеделник (12.10.2020 […]

Вести

Коневски најави целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево

Двата позначајни проекти меѓу нив се изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ и првата детска градинка во Долно Лисиче ќе бидат реализирани доколку ја добиеме вашата […]

Локална самоуправа

Се асфалтираше улицата „Ило Полутешка“ во населбата Варош во Прилеп

Во должина од 700 метри се асфалтираа неколку крации на улицата „Ило Полутешка“ која се наоѓа во прилепската населба Варош. Инвестицијата изнесува 5 милиони денари, а парите се обезбедени од […]

Издвојуваме

Се реконструира ул.„Доситеј Обрадовиќ“ во Општина Кисела Вода

Деновиве Општина Кисела Вода отпочна со градежни активности за реконструкција на ул. „Доситеј Обрадовиќ“, на потегот помеѓу улиците “Иван Козаров” и “Дичо Петров”, која се наоѓа во урбаната заедница Цветан […]

Локална самоуправа

Реконструкција на улици во Виниче

Во населеното место Виниче во тек е подготовка на улицата „Трајче Здравковски“, во должина од 2,200 метри, по што ќе следи асфалтирање.Подготовката се прави со финансиски средства од општина Гази […]

Локална самоуправа

Општина Кисела Вода го реконструира подот во училишната спортска сала во ООУ „Кирил Пејчиновиќ“

Започна реконструкцијата на подот на училишната спортска сала во ООУ “Кирил Пејчиновиќ”.Градоначалникот на Општина Кисела Вода денес изврши увид во градежните активности кои на учениците од овој дел на градот […]