Ознака: самодоверба

Живот

Три работи кои момчињата веднаш ги забележуваат кај тебе – ова остава најголем впечаток!

Твоите заби Забите ги откриваат нашата возраст, здравје и некои црти на личноста. Ако пиеме многу кафе, пушиме или не одржуваме хигиена, има големи шанси другата личност да го прочита […]

Живот

30 знаци дека имате ниска самодоверба и треба да научите да се сакате себеси

Ако овие знаци го опишуваат вашето однесување, тогаш вашата самодоверба е малку ниска и треба да поработите на тоа да се сакате себеси повеќе. 30 знаци дека имате ниска самодоверба […]

Живот

Во кој период од животот жените имаат најмногу самодоверба?

Во кој период од животот жените имаат најмногу самодоверба? Витка фигура, лице без акни и тежина се најважните фактори кои влијаат на самодовербата кај жените. Во истражувањето на брендот Healthspan […]

Живот

10 работи кои ќе ја зголемат вашата самодоверба

Вашата претстава за себеси има огромно влијание врз тоа како другите луѓе ве доживуваат. Колку сте посамоуверени, толку е поверојатно дека ќе успеете во животот. Голем број фактори имаат силно […]