Ознака: Сител

Вести

Приведен снимател на Сител додека се обидувал да ја сними сообраќајката на Мила Царовска од СДСМ

Снимателот на Сител е задржан од полицијата додека ја снимал сообраќајката на функционерлата на СДСМ Мила Царовска. Полицијата сакала да му го одземе снимениот материјал со објаснување дека не смее да […]

Вести

Ад хок телото започна со казнување медиуми: Казната за Сител е лична пресметка

Ад-хок телото за мониторирање на медиумите со три гласа „за“ и два „против“ одлучи Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (ААВМУ) да поведе прекршочна постапка против телевизија Сител за […]